|
Vítejte na LFS Action fóru.
V současné době máte přístup do celého fóra, ale pokud chcete odesílat příspěvky, musíte se ZAREGISTROVAT a následně přihlásit.
|
| |
| Autor |
Správa |
|
Stanley
|
Predmet príspevku: Re: Drifting, touge, wangan, JDM, events apod. Napísal: Str Sep 09, 2009 2:59 pm |
|
Registrovaný: Pon Apr 02, 2007 8:22 pm Príspevky: 237 Bydlisko: Košice Vaše obľúbené auto v LFS: RB4
|
|
som necakal ze sa tu objavi take video
|
 |
|
Eraserko
|
Predmet príspevku: Re: Drifting, touge, wangan, JDM, events apod. Napísal: Str Sep 09, 2009 3:12 pm |
|
Registrovaný: Pia Mar 09, 2007 11:40 pm Príspevky: 3946 Bydlisko: mesto pod viničným vrchom Team: MoTion Masters Vaše obľúbené auto v LFS: XRT, XFG, FZR LFSW nick: Eraserko121 Controller: DFP/M/Ks
|
|
preco? tie zabery su ukrutne fantasticke, tie prejazdy jednoducho krasa
_________________ "BMW is like a sexy lady who loves you even in bed, Nissan is like a bitch that u pay for sex""Samozřejmě, je to čipléé" a avizovana hra... Duckhunt
|
|
 |
|
 |
|
Stanley
|
Predmet príspevku: Re: Drifting, touge, wangan, JDM, events apod. Napísal: Str Sep 09, 2009 3:16 pm |
|
Registrovaný: Pon Apr 02, 2007 8:22 pm Príspevky: 237 Bydlisko: Košice Vaše obľúbené auto v LFS: RB4
|
|
Preto lebo jediny kto sa tu zatial zmienil o rally som bol ja a Peto. Nemyslim to v zlom prave naopak. Som rad ze tu aj niekto iny pridal rally video i ked do nespravneho topicu. P.S. pozri aj ostatne videa od autora
|
 |
|
Eraserko
|
Predmet príspevku: Re: Drifting, touge, wangan, JDM, events apod. Napísal: Str Sep 09, 2009 3:19 pm |
|
Registrovaný: Pia Mar 09, 2007 11:40 pm Príspevky: 3946 Bydlisko: mesto pod viničným vrchom Team: MoTion Masters Vaše obľúbené auto v LFS: XRT, XFG, FZR LFSW nick: Eraserko121 Controller: DFP/M/Ks
|
no, su tam aj drifty v podani porsche, 350z, sierry a bmw  ale pridane kvoli recesii proti jpn 
_________________ "BMW is like a sexy lady who loves you even in bed, Nissan is like a bitch that u pay for sex""Samozřejmě, je to čipléé" a avizovana hra... Duckhunt
|
|
 |
|
 |
|
Mike
|
Predmet príspevku: Re: Drifting, touge, wangan, JDM, events apod. Napísal: Str Sep 09, 2009 4:34 pm |
|
Registrovaný: Ned Mar 11, 2007 2:48 pm Príspevky: 3133 Bydlisko: Usui Tōge Team: Team eNETiS Vaše obľúbené auto v LFS: XRT, FZR LFSW nick: Drift King CZ Controller: Logitech G25
|
|
 |
|
 |
|
D-wats
|
Predmet príspevku: Re: Drifting, touge, wangan, JDM, events apod. Napísal: Sob Sep 12, 2009 12:43 pm |
|
Registrovaný: Sob Jún 06, 2009 6:40 pm Príspevky: 539 Bydlisko: Modra Vaše obľúbené auto v LFS: XRT,Fz5 LFSW nick: DAMON_SVK Controller: DFGT
|
Eraserko Napísal: http://www.youtube.com/watch?v=ASes5R0Su40&hd=1 velmi pekne videjko a rovnako sa mi paci aj to Powerdrift Norges Driftingserie 2008 Promovideo vyzera to tam na slusnej urovni skoda ze aj na slovensku niesu niake zakrutove okruhy tiez by to uz stat mohlo napadnut urobit namiesto stadionou na futbal kedze slovaci sa futbal nikdy nenaucia hrat akoze sory ale mna fakt futbal ako sport nebavi aj ked musim povedat ze proti isrsku hralo slovensko pekne ale ja by som zainvestoval do niakeho okruhu resp do niakeho arealu kde by miohli byt aj 2 jeden mensi s mnozstvom zakrut tam by sa mohli jazdit drifty a tak a druhy klasicky race okruh... je mi jasne ze je to "trosku" vacsia investicia ako futbalovy stadion ale zase ak by sa na slovensku zacala jazdit F1,Moto GP tak tie peniaze by sa statu velmi rychlo vratili (myslim) 
|
 |
|
Mike
|
Predmet príspevku: Re: Drifting, touge, wangan, JDM, events apod. Napísal: Sob Sep 12, 2009 1:23 pm |
|
Registrovaný: Ned Mar 11, 2007 2:48 pm Príspevky: 3133 Bydlisko: Usui Tōge Team: Team eNETiS Vaše obľúbené auto v LFS: XRT, FZR LFSW nick: Drift King CZ Controller: Logitech G25
|
|
 |
|
 |
|
D-wats
|
Predmet príspevku: Re: Drifting, touge, wangan, JDM, events apod. Napísal: Sob Sep 12, 2009 11:45 pm |
|
Registrovaný: Sob Jún 06, 2009 6:40 pm Príspevky: 539 Bydlisko: Modra Vaše obľúbené auto v LFS: XRT,Fz5 LFSW nick: DAMON_SVK Controller: DFGT
|
|
aha na to som zabudol ale to sa nedostavia jak to aj vidim xD
|
 |
|
Eraserko
|
Predmet príspevku: Re: Drifting, touge, wangan, JDM, events apod. Napísal: Ned Sep 13, 2009 1:24 am |
|
|
uz tento rok by to mali otvorit  sice pred stvrtrokom to tusim ohlasovali na september, ale aj tak... prinajhorsom buduci rok to fici 
|
|
 |
|
 |
|
Dragon Fly
|
Predmet príspevku: Re: Drifting, touge, wangan, JDM, events apod. Napísal: Ned Sep 13, 2009 2:48 am |
|
Registrovaný: Sob Jún 28, 2008 5:38 pm Príspevky: 507 Bydlisko: Muemliswil (CH) Team: MoTion Masters Vaše obľúbené auto v LFS: XRT, FZ5 LFSW nick: Dragon Fly_svk Controller: ks/G25
|
_________________ 1.Miesto Syky´s Bump Jump Race Cup - 55pts 
|
|
 |
|
 |
|
D-wats
|
Predmet príspevku: Re: Drifting, touge, wangan, JDM, events apod. Napísal: Ned Sep 13, 2009 10:26 am |
|
|
nieco viac ako 50min videjko z formula D z new jersey http://www.vimeo.com/6462385nasiel som dalsie super videjko s paradnym edit-om vrelo doporucujem aj pesnicka sa mi strasne paci http://www.vimeo.com/6216515inac neviem ako vam ale mne ovela viac vonia americky drifting neviem preco ale skratka sa mi ta atmosfera a to vsetko viac paci 
|
 |
|
Dragon Fly
|
Predmet príspevku: Re: Drifting, touge, wangan, JDM, events apod. Napísal: Uto Okt 06, 2009 7:56 am |
|
Registrovaný: Sob Jún 28, 2008 5:38 pm Príspevky: 507 Bydlisko: Muemliswil (CH) Team: MoTion Masters Vaše obľúbené auto v LFS: XRT, FZ5 LFSW nick: Dragon Fly_svk Controller: ks/G25
|
|
dost kruto ide ...
_________________ 1.Miesto Syky´s Bump Jump Race Cup - 55pts 
|
|
 |
|
 |
|
Syky
|
Predmet príspevku: Re: Drifting, touge, wangan, JDM, events apod. Napísal: Uto Okt 06, 2009 2:23 pm |
|
Registrovaný: Pon Okt 15, 2007 8:03 pm Príspevky: 2316 Bydlisko: Brno Team: MoTion Masters Vaše obľúbené auto v LFS: XRT, FBM LFSW nick: SykyCZ Controller: DFP
|
|
 |
|
 |
|
Mike
|
Predmet príspevku: Re: Drifting, touge, wangan, JDM, events apod. Napísal: Uto Okt 06, 2009 4:08 pm |
|
|
|
 |
|
 |
|
Eraserko
|
Predmet príspevku: Re: Drifting, touge, wangan, JDM, events apod. Napísal: Uto Okt 06, 2009 6:26 pm |
|
|
|
ani ja nechodim na SW.cz, ale hento bolo uz par krat na FB, aj sem to tusim Mike daval
|
|
 |
|
 |
|
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť |
| |
|
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|
 |